AA
Hello everyone, Im using ARIS Architect & Designer 9.8 and i'm having an issue, when i click on the last item on the right in BPMN 2.0 , the screen goes blank and i cant find my models. this happened to me twice, on two laptops, one woth a local ARIS and one where i have to be connected on the server in order to work. I cant get access to the models , they dont show on the screen. Any one has n idea how to fix this? Thank you
by Runé Becker
Badge for 'Mastermind' achievement
Posted on Tue, 08/08/2017 - 14:24

Dear Amal,

As this seems a data-related issue we can't help from a community point of view. So I recommend you to request a technical check of your model/database by Global Support ARIS by Software AG. You could do that via Empower/eService on https://empower.softwareag.com/.

Cheers

Rune

0

Featured achievement

Rookie
Say hello to the ARIS Community! Personalize your community experience by following forums or tags, liking a post or uploading a profile picture.
Recent Unlocks
  • Profile picture for user frankweise
  • Profile picture for user Henrik Buckler
  • Profile picture for user UffeK
  • SS
  • MZ
  • PacMan

Leaderboard

|
icon-arrow-down icon-arrow-cerulean-left icon-arrow-cerulean-right icon-arrow-down icon-arrow-left icon-arrow-right icon-arrow icon-back icon-close icon-comments icon-correct-answer icon-tick icon-download icon-facebook icon-flag icon-google-plus icon-hamburger icon-in icon-info icon-instagram icon-login-true icon-login icon-mail-notification icon-mail icon-mortarboard icon-newsletter icon-notification icon-pinterest icon-plus icon-rss icon-search icon-share icon-shield icon-snapchat icon-star icon-tutorials icon-twitter icon-universities icon-videos icon-views icon-whatsapp icon-xing icon-youtube icon-jobs icon-heart icon-heart2 aris-express bpm-glossary help-intro help-design Process_Mining_Icon help-publishing help-administration help-dashboarding help-archive help-risk icon-knowledge icon-question icon-events icon-message icon-more icon-pencil forum-icon icon-lock