MC

Hi,

I started yesterday with the ARIS Cloud trial and today after creating a new database I realized that all the existing content in "My First Database (expert)" disappeared, only the diagrams remains as shown in the attached file.

Any idea how to solve it?

Thanks,

Maria

 



 

File attachments
by Christoph Lorenz
Posted on Fri, 10/20/2017 - 14:50

Hi Maria

In your screenshot it looks as if you selected the "wrong" language.

You can change the language in the ARIS Cloud Designer at the top margin of the browser.

See attached screenshot

Best regards

Christoph

File attachments
0
by Maria Chiu Author
Posted on Tue, 10/24/2017 - 00:28

In reply to by Christoph

Hi Christoph,

It works. Thanks.

Regards,

Maria

0

Featured achievement

Rookie
Say hello to the ARIS Community! Personalize your community experience by following forums or tags, liking a post or uploading a profile picture.
Recent Unlocks
  • Profile picture for user frankweise
  • Profile picture for user Henrik Buckler
  • Profile picture for user UffeK
  • SS
  • MZ
  • PacMan

Leaderboard

|
icon-arrow-down icon-arrow-cerulean-left icon-arrow-cerulean-right icon-arrow-down icon-arrow-left icon-arrow-right icon-arrow icon-back icon-close icon-comments icon-correct-answer icon-tick icon-download icon-facebook icon-flag icon-google-plus icon-hamburger icon-in icon-info icon-instagram icon-login-true icon-login icon-mail-notification icon-mail icon-mortarboard icon-newsletter icon-notification icon-pinterest icon-plus icon-rss icon-search icon-share icon-shield icon-snapchat icon-star icon-tutorials icon-twitter icon-universities icon-videos icon-views icon-whatsapp icon-xing icon-youtube icon-jobs icon-heart icon-heart2 aris-express bpm-glossary help-intro help-design Process_Mining_Icon help-publishing help-administration help-dashboarding help-archive help-risk icon-knowledge icon-question icon-events icon-message icon-more icon-pencil forum-icon icon-lock