MI

Hi,

I am usings (ARIS IT Architect 7.1). I wanted to import one user from active directory.

From the administration module, i clicked on "Import users" icon and i put the common name and found it in the result. and when i come to proceed, i got an error message "Error during data transfer. could not find object :xxx "

 

Any idea ?!

 

Thanks

M

 

 

 

 

 

by Jonathan Nelson
Posted on Wed, 08/29/2012 - 02:42

Hi M,

 

I experienced the same behavior a few weeks ago on a new database I had set up. I found that I had a trailing space at the end of various LDAP settings for the database (it was a cut and paste error on my part). Once I had removed the trailing spaces the import worked as expected.

 

I hope that helps,

 

Jonathan

0

Featured achievement

Rookie
Say hello to the ARIS Community! Personalize your community experience by following forums or tags, liking a post or uploading a profile picture.
Recent Unlocks

Leaderboard

|
icon-arrow-down icon-arrow-cerulean-left icon-arrow-cerulean-right icon-arrow-down icon-arrow-left icon-arrow-right icon-arrow icon-back icon-close icon-comments icon-correct-answer icon-tick icon-download icon-facebook icon-flag icon-google-plus icon-hamburger icon-in icon-info icon-instagram icon-login-true icon-login icon-mail-notification icon-mail icon-mortarboard icon-newsletter icon-notification icon-pinterest icon-plus icon-rss icon-search icon-share icon-shield icon-snapchat icon-star icon-tutorials icon-twitter icon-universities icon-videos icon-views icon-whatsapp icon-xing icon-youtube icon-jobs icon-heart icon-heart2 aris-express bpm-glossary help-intro help-design Process_Mining_Icon help-publishing help-administration help-dashboarding help-archive help-risk icon-knowledge icon-question icon-events icon-message icon-more icon-pencil forum-icon