Profile picture for user dnlaxr

 

Hello All..   Please, can you help me?   I'm with problem in the ARIS Designer..   When I tries to open the Databases in ARIS Designer appears the error below: 

 

 

I already checked the service ARIS Server in Operation System (Windows Server 64bits) and is working fine. The service is started automatically.

  The connection was working perfectly 5 days ago.   Thanks, very much!   Regards,   Daniel Rocha

 

by Weerakhan Tantiphaiboontana
Posted on Tue, 02/19/2013 - 05:53

Dear Daniel,

 

Please try the instruction specified in the installation guide under the topic of "Solve connection problems"

 

Rgds,

WT

0

Featured achievement

Rookie
Say hello to the ARIS Community! Personalize your community experience by following forums or tags, liking a post or uploading a profile picture.
Recent Unlocks
  • SS
  • MZ
  • Profile picture for user kbiront
  • Profile picture for user Tony Iliev
  • Profile picture for user amandeep.7.singh
  • PacMan

Leaderboard

|
icon-arrow-down icon-arrow-cerulean-left icon-arrow-cerulean-right icon-arrow-down icon-arrow-left icon-arrow-right icon-arrow icon-back icon-close icon-comments icon-correct-answer icon-tick icon-download icon-facebook icon-flag icon-google-plus icon-hamburger icon-in icon-info icon-instagram icon-login-true icon-login icon-mail-notification icon-mail icon-mortarboard icon-newsletter icon-notification icon-pinterest icon-plus icon-rss icon-search icon-share icon-shield icon-snapchat icon-star icon-tutorials icon-twitter icon-universities icon-videos icon-views icon-whatsapp icon-xing icon-youtube icon-jobs icon-heart icon-heart2 aris-express bpm-glossary help-intro help-design Process_Mining_Icon help-publishing help-administration help-dashboarding help-archive help-risk icon-knowledge icon-question icon-events icon-message icon-more icon-pencil forum-icon icon-lock