Profile picture for user mcjorna

Het verbeteren en optimaliseren van de bedrijfsprestaties staat bij de meeste organisaties hoog op de agenda. Onvoldoende oog voor risico’s of het niet voldoen aan de geldende wet- en regelgeving kan deze inspanningen echter in een keer teniet doen. Voorbeelden van organisaties waar dit de afgelopen jaren is misgegaan zijn talrijk. Goed risicomanagement en compliancy aan in- en externe regelgeving zijn een belangrijke voorwaarde gebleken voor het duurzaam verbeteren van bedrijfsprestaties. Je kunt deze onderwerpen dan ook niet los van elkaar zien – je zult ze in samenhang moeten managen om niet alleen succesvol te zijn maar vooral ook om succesvol te blijven.

  In mijn presentatie op Processday 2010 zal ik aan de hand van een rollenspel tussen de belangrijkste stakeholders illusteren hoe deze aandachtsgebieden integraal zijn te benaderen met behulp van het ARIS Platform.   Graag tot ziens op Processday 2010!   Michiel Jorna

Featured achievement

Rookie
Say hello to the ARIS Community! Personalize your community experience by following forums or tags, liking a post or uploading a profile picture.
Recent Unlocks
  • SS
  • MZ
  • Profile picture for user kbiront
  • Profile picture for user Tony Iliev
  • Profile picture for user amandeep.7.singh
  • PacMan

Leaderboard

|
icon-arrow-down icon-arrow-cerulean-left icon-arrow-cerulean-right icon-arrow-down icon-arrow-left icon-arrow-right icon-arrow icon-back icon-close icon-comments icon-correct-answer icon-tick icon-download icon-facebook icon-flag icon-google-plus icon-hamburger icon-in icon-info icon-instagram icon-login-true icon-login icon-mail-notification icon-mail icon-mortarboard icon-newsletter icon-notification icon-pinterest icon-plus icon-rss icon-search icon-share icon-shield icon-snapchat icon-star icon-tutorials icon-twitter icon-universities icon-videos icon-views icon-whatsapp icon-xing icon-youtube icon-jobs icon-heart icon-heart2 aris-express bpm-glossary help-intro help-design Process_Mining_Icon help-publishing help-administration help-dashboarding help-archive help-risk icon-knowledge icon-question icon-events icon-message icon-more icon-pencil forum-icon icon-lock