Profile picture for user Richard Dobbe
Combinatie IDS Scheer en Software AG lanceert integrale oplossing voor de klantgerichte E-overheid In alle bestuurslagen zien instellingen zich voor de immense opdracht gesteld om zichzelf opnieuw uit te vinden. E-overheid is veel meer dan alleen de NUP-bouwstenen, het is ook meer dan alleen interoperabiliteit in de keten. Alsof die ambities niet al complex genoeg zijn, vereist de inrichting van E-overheid ook een klantgerichte, van buiten naar binnen gerichte blik op de bedrijfsprocessen, kanalen en informatiesystemen. Dat vraagt om bijzondere oplossingen die deze complexiteit beheersbaar kunnen maken, van de ontwerpfase tot in de uitvoering.      Met de fusie van IDS Scheer en Software AG is nu een onbetwiste marktleider ontstaan in software voor het integraal analyseren, ontwerpen, uitvoeren en meten van services en bedrijfsprocessen. IDS Scheer is de maker van ARIS, het beste softwareplatform voor procesanalyse en enterprise architectuur. Software AG levert met webMethods het meest betrouwbare integratie- en BPM-platform ter wereld.   IDS Scheer en Software AG kondigen daarmee hun commitment aan voor de doelstellingen van de E-overheid. door producten op de markt te brengen rondom de referentiearchitecturen NORA, MARIJ en GEMMA en aanverwante modellen, door actieve ondersteuning van open standaarden zoals ArchiMate, TOGAF en BPMN, en met het leveren van de motor onder de servicegerichte architectuur waar wereldwijd al talloze overheidsinstellingen op vertrouwen.   Vanaf ARIS 7.1 (SR 2010_05) kunnen de business proces (BPMN) modellen direct als input dienen voor de IT afdeling zodat zij de processen verder kunnen voorzien van de benodigde webservices binnen het webMethods designer platform, die de processen ook daadwerkelijk tot uitvoering brengen. Hieronder even kort een tweetal schematische weergaves.       Software AG en de samenwerking met het Ministerie van Binnenlandse Zaken (ICTU/LOGIUS) 

SAG is recent ingeschreven bij het Service Register van Logius (GBO Overheid) en is bezig met de ontwikkeling van een tweetal adapters (WUS/EBMS) voor de koppeling met de Overheids Service Bus (OSB/Digikoppeling) voor het berichtenverkeer tussen overheidsinstanties onderling (Government 2 Government).     Vanuit deze hoedanigheid zijn wij op zoek naar een overheidsinstantie die gezamenlijk met ons het OSB compliancy traject wil doorlopen om te komen tot compliancy voor de NUP bouwstenen: OSB en TMF. Indien u als organisatie nader wil kennismaken met de Software AG organisatie en de integratie met het ARIS platform,of wil spreken over de mogelijkheden van de NUP bouwstenen OSB en TMF dan kunt u contact opnemen met:   Richard Dobbe Regional Sales Manager richard.dobbe@softwareag.com 06-1001 1222   Over Software AG Software AG (opgericht in 1969) is met de overname van IDS Scheer, de grootste onafhankelijke leverancier van software voor Business Proces Excellence. Ruim 10.000 internationale klanten bereiken meetbare bedrijfsresultaten door het moderniseren en automatiseren van hun IT-systemen en het snel bouwen van nieuwe systemen en processen. Ons toonaangevende productportfolio omvat de beste oplossingen voor het beheren van data, het mogelijk maken van Service-Oriented Architecture en het verbeteren van bedrijfsprocessen.   Door de combinatie van bewezen technologie met marktkennis en best practices kunnen onze klanten hun organisaties sneller verbeteren en onderscheiden. Software AG heeft veertig jaar ervaring in de IT-markt. De organisatie heeft zo’n 6.000 medewerkers in dienst, verdeeld over vestigingen in zeventig landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Darmstadt. Software AG is genoteerd aan de Frankfurt Stock Exchange In 2009 boekte Software AG een omzet van 847 miljoen euro. 

Featured achievement

Rookie
Say hello to the ARIS Community! Personalize your community experience by following forums or tags, liking a post or uploading a profile picture.
Recent Unlocks
  • Profile picture for user Henrik Buckler
  • Profile picture for user UffeK
  • SS
  • MZ
  • Profile picture for user kbiront
  • PacMan

Leaderboard

|
icon-arrow-down icon-arrow-cerulean-left icon-arrow-cerulean-right icon-arrow-down icon-arrow-left icon-arrow-right icon-arrow icon-back icon-close icon-comments icon-correct-answer icon-tick icon-download icon-facebook icon-flag icon-google-plus icon-hamburger icon-in icon-info icon-instagram icon-login-true icon-login icon-mail-notification icon-mail icon-mortarboard icon-newsletter icon-notification icon-pinterest icon-plus icon-rss icon-search icon-share icon-shield icon-snapchat icon-star icon-tutorials icon-twitter icon-universities icon-videos icon-views icon-whatsapp icon-xing icon-youtube icon-jobs icon-heart icon-heart2 aris-express bpm-glossary help-intro help-design Process_Mining_Icon help-publishing help-administration help-dashboarding help-archive help-risk icon-knowledge icon-question icon-events icon-message icon-more icon-pencil forum-icon icon-lock