Profile picture for user eriro

Daags na de Informatiesessie Lokale Overheid, organiseerden we in Den Haag een Informatiesessie voor de Rijksoverheid. Onder de bezoekers troffen we naast medewerkers van diverse rijksdiensten ook belangstellenden uit andere bestuursorganisaties. Conclusie na twee dagen: architectuur leeft in alle bestuurslagen van de overheid!

Sprekers waren Ben Binnendijk, managing consultant bij Capgemini en architect bij de Dienst Justitiële Inrichtingen en Peter Bergman, adviseur/architect bij ICTU. Vanaf deze plek nogmaals hanterlijk dank voor jullie bijdrage!

Hieronder vind je de presentaties van beide sprekers en van mij.

Featured achievement

Rookie
Say hello to the ARIS Community! Personalize your community experience by following forums or tags, liking a post or uploading a profile picture.
Recent Unlocks

Leaderboard

|
There is still some space in this week's top 5 for you - this is your chance to become one of our top members of this week. Register now to start collecting points!
icon-arrow-down icon-arrow-cerulean-left icon-arrow-cerulean-right icon-arrow-down icon-arrow-left icon-arrow-right icon-arrow icon-back icon-close icon-comments icon-correct-answer icon-tick icon-download icon-facebook icon-flag icon-google-plus icon-hamburger icon-in icon-info icon-instagram icon-login-true icon-login icon-mail-notification icon-mail icon-mortarboard icon-newsletter icon-notification icon-pinterest icon-plus icon-rss icon-search icon-share icon-shield icon-snapchat icon-star icon-tutorials icon-twitter icon-universities icon-videos icon-views icon-whatsapp icon-xing icon-youtube icon-jobs icon-heart icon-heart2 aris-express bpm-glossary help-intro help-design Process_Mining_Icon help-publishing help-administration help-dashboarding help-archive help-risk icon-knowledge icon-question icon-events icon-message icon-more icon-pencil forum-icon