KG

I have set the databases in my aris business server to be accessible via ldap authentication. But now I am facing a performance problem. When I log in as the local system user, everything works fine. But when I login via ldap, the login is successful, but whenever I access a folder for the first time in the database, it will take quite some time for the system to respond. Any idea what is wrong? Thanks!

by khalil alkiswani
Posted on Mon, 06/03/2013 - 13:46

Hi dear

we have same problem with Publisher LDAP authentication, have you find the reasone or something helps you.

 

regard

0

Featured achievement

Rookie
Say hello to the ARIS Community! Personalize your community experience by following forums or tags, liking a post or uploading a profile picture.
Recent Unlocks
  • SS
  • MZ
  • Profile picture for user kbiront
  • Profile picture for user Tony Iliev
  • Profile picture for user amandeep.7.singh
  • PacMan

Leaderboard

|
icon-arrow-down icon-arrow-cerulean-left icon-arrow-cerulean-right icon-arrow-down icon-arrow-left icon-arrow-right icon-arrow icon-back icon-close icon-comments icon-correct-answer icon-tick icon-download icon-facebook icon-flag icon-google-plus icon-hamburger icon-in icon-info icon-instagram icon-login-true icon-login icon-mail-notification icon-mail icon-mortarboard icon-newsletter icon-notification icon-pinterest icon-plus icon-rss icon-search icon-share icon-shield icon-snapchat icon-star icon-tutorials icon-twitter icon-universities icon-videos icon-views icon-whatsapp icon-xing icon-youtube icon-jobs icon-heart icon-heart2 aris-express bpm-glossary help-intro help-design Process_Mining_Icon help-publishing help-administration help-dashboarding help-archive help-risk icon-knowledge icon-question icon-events icon-message icon-more icon-pencil forum-icon icon-lock