Profile picture for user Kayeng Mak

Beste deelnemer,

Nog 2 weken en ARIS ProcessDay gaat van start! Mijn naam is Kayeng Mak en verzorg de organisatie van het evenement. Mocht u vragen hebben, dan kunt u mij uiteraard een e-mail sturen (kayeng.mak@ids-scheer.com).

Hieronder een aantal nuttige mededelingen:

Openbaar vervoer

Vanaf station Ypenburg zullen er (gratis) pendelbussen rijden richting hotel Den Haag. De tijden zijn:

ochtend van 8.30 - 9.30 uur

middag van 17.00 - 18.30 uur

RSS feed

Om de komende periode op de hoogte te blijven van ARIS ProcessDay adviseer ik u om de RSS feed aan te zetten. Zeker de moeite waard, want hierdoor blijft u continue op de hoogte van de discusses, polls en kunt u prijzen winnen!

logo RSS feed

Foto uploaden?

Op 28 januari zullen 200 personen het BPM jaarevenement bezoeken. Wilt u alvast kennismaken met de andere deelnemers of weten wie er aanwezig zullen zijn? Dan kunt u uw foto via uw account uploaden.

Tot een volgende update!

 

Met vriendelijke groet,

 

Kayeng Mak

 

by Judith Vollenbroek
Posted on Tue, 02/02/2010 - 16:21

Wanneer komen de presentaties eigenlijk online?

0
by Kayeng Mak Author
Posted on Tue, 02/02/2010 - 16:34

In reply to by André Vitor

Dag Judith,

Hartelijk dank voor uw e-mail. Momenteel is IDS Scheer de laatste versies aan het verzamelen. Wij hopen deze week een bericht uit te kunnen sturen. Tip: houd uw RSS feed aan zodat u dan direct een e-mail van de community ontvangt!

 

Met vriendelijke groet,

 

Kayeng Mak

 

0

Featured achievement

Rookie
Say hello to the ARIS Community! Personalize your community experience by following forums or tags, liking a post or uploading a profile picture.
Recent Unlocks

Leaderboard

|
There is still some space in this week's top 5 for you - this is your chance to become one of our top members of this week. Register now to start collecting points!
icon-arrow-down icon-arrow-cerulean-left icon-arrow-cerulean-right icon-arrow-down icon-arrow-left icon-arrow-right icon-arrow icon-back icon-close icon-comments icon-correct-answer icon-tick icon-download icon-facebook icon-flag icon-google-plus icon-hamburger icon-in icon-info icon-instagram icon-login-true icon-login icon-mail-notification icon-mail icon-mortarboard icon-newsletter icon-notification icon-pinterest icon-plus icon-rss icon-search icon-share icon-shield icon-snapchat icon-star icon-tutorials icon-twitter icon-universities icon-videos icon-views icon-whatsapp icon-xing icon-youtube icon-jobs icon-heart icon-heart2 aris-express bpm-glossary help-intro help-design Process_Mining_Icon help-publishing help-administration help-dashboarding help-archive help-risk icon-knowledge icon-question icon-events icon-message icon-more icon-pencil forum-icon