Profile picture for user Kayeng Mak

Beste members,

Het is alweer een week geleden: maar IDS Scheer kan zeker terugkijken op een zeer goede vierde editie van de ARIS ProcessDay: ruim 150 deelnemers en goede beoordelingen voor het programma, presentaties en organisatie.

Wij hopen dat u dit ook zo heeft ervaren!

Presentaties

De presentaties worden deze week nog op de community geplaatst! TIP: zet uw RSS feed aan zodat u precies weet wanneer dit gebeurt!

 

Nogmaals dank voor uw interesse en/of bezoek aan ARIS ProcessDay!

 

Met vriendelijke groet,

Kayeng Mak

 

Featured achievement

Rookie
Say hello to the ARIS Community! Personalize your community experience by following forums or tags, liking a post or uploading a profile picture.
Recent Unlocks

Leaderboard

|
There is still some space in this week's top 5 for you - this is your chance to become one of our top members of this week. Register now to start collecting points!
icon-arrow-down icon-arrow-cerulean-left icon-arrow-cerulean-right icon-arrow-down icon-arrow-left icon-arrow-right icon-arrow icon-back icon-close icon-comments icon-correct-answer icon-tick icon-download icon-facebook icon-flag icon-google-plus icon-hamburger icon-in icon-info icon-instagram icon-login-true icon-login icon-mail-notification icon-mail icon-mortarboard icon-newsletter icon-notification icon-pinterest icon-plus icon-rss icon-search icon-share icon-shield icon-snapchat icon-star icon-tutorials icon-twitter icon-universities icon-videos icon-views icon-whatsapp icon-xing icon-youtube icon-jobs icon-heart icon-heart2 aris-express bpm-glossary help-intro help-design Process_Mining_Icon help-publishing help-administration help-dashboarding help-archive help-risk icon-knowledge icon-question icon-events icon-message icon-more icon-pencil forum-icon