Profile picture for user Kayeng Mak

Beste leden,

U kunt zelfs na ARIS ProcessDay nader kennismaken met de thema's procesverbetering, risicobeheersing, bedrijfstransformatie en bedrijfsgedreven inzet van IT. Schrijf u nu in voor de nieuwe reeks ARIS Infosessies * 2010!

Thema's die binnenkort op de agenda staan:

Vrijdag 26 maart

Thema bedrijfstransformatie: Architectuur in beeld

Thema bedrijfstransformatie & risicobeheersing: ARIS voor Woningcorporaties

Vrijdag 23 april

Thema procesverbetering: BPM Roadmap

Thema procesverbetering: Kennismaking met ARIS-modellering en -publicatie

Mocht uw thema of onderwerp er niet tussen staan? Stuur mij dan een e-mail of neem een kijkje op www.arisinfosessies.nl*

Graag tot ziens op 1 of meerdere sessies!

Met vriendelijke groet,

 

 

Kayeng Mak

* de infosessies zijn uitsluitend bestemd voor eindgebruikers.

Featured achievement

Rookie
Say hello to the ARIS Community! Personalize your community experience by following forums or tags, liking a post or uploading a profile picture.
Recent Unlocks
  • SS
  • MZ
  • Profile picture for user kbiront
  • Profile picture for user Tony Iliev
  • Profile picture for user amandeep.7.singh
  • PacMan

Leaderboard

|
icon-arrow-down icon-arrow-cerulean-left icon-arrow-cerulean-right icon-arrow-down icon-arrow-left icon-arrow-right icon-arrow icon-back icon-close icon-comments icon-correct-answer icon-tick icon-download icon-facebook icon-flag icon-google-plus icon-hamburger icon-in icon-info icon-instagram icon-login-true icon-login icon-mail-notification icon-mail icon-mortarboard icon-newsletter icon-notification icon-pinterest icon-plus icon-rss icon-search icon-share icon-shield icon-snapchat icon-star icon-tutorials icon-twitter icon-universities icon-videos icon-views icon-whatsapp icon-xing icon-youtube icon-jobs icon-heart icon-heart2 aris-express bpm-glossary help-intro help-design Process_Mining_Icon help-publishing help-administration help-dashboarding help-archive help-risk icon-knowledge icon-question icon-events icon-message icon-more icon-pencil forum-icon icon-lock