Profile picture for user Kayeng Mak

Beste members,

Het is alweer een tijd geleden, maar we zijn weer volop bezig met de wereldstop in Berlijn, namelijk ProcessWorld 2010, die we dit jaar samen met Software AG gaan organiseren. Dit jaarlijkse klantenevenement is bestemd voor iedereen die excellente processen nastreeft. Een unieke kans om kopstukken uit Business en IT vanuit de hele wereld te ontmoeten!

Klik hier voor het complete programma of kijk op de website voor meer informatie. Daarnaast heeft stichting ARIS Gebruikers Nederland(AGNL) een interessante actie voor haar leden. Stuur een e-mail naar info@ids-scheer.nl voor meer informatie!

Hopelijk tot ziens op 8&9 juni in Berlijn!

 

Kayeng Mak

Featured achievement

Rookie
Say hello to the ARIS Community! Personalize your community experience by following forums or tags, liking a post or uploading a profile picture.
Recent Unlocks
  • Profile picture for user Henrik Buckler
  • Profile picture for user UffeK
  • SS
  • MZ
  • Profile picture for user kbiront
  • PacMan

Leaderboard

|
icon-arrow-down icon-arrow-cerulean-left icon-arrow-cerulean-right icon-arrow-down icon-arrow-left icon-arrow-right icon-arrow icon-back icon-close icon-comments icon-correct-answer icon-tick icon-download icon-facebook icon-flag icon-google-plus icon-hamburger icon-in icon-info icon-instagram icon-login-true icon-login icon-mail-notification icon-mail icon-mortarboard icon-newsletter icon-notification icon-pinterest icon-plus icon-rss icon-search icon-share icon-shield icon-snapchat icon-star icon-tutorials icon-twitter icon-universities icon-videos icon-views icon-whatsapp icon-xing icon-youtube icon-jobs icon-heart icon-heart2 aris-express bpm-glossary help-intro help-design Process_Mining_Icon help-publishing help-administration help-dashboarding help-archive help-risk icon-knowledge icon-question icon-events icon-message icon-more icon-pencil forum-icon icon-lock