Profile picture for user ripa

IDS Scheer heeft het afgelopen jaar gewerkt aan diverse innovaties. Met de introductie van o.a. ARIS Community, ARIS Express en ARIS MashZone maakt IDS Scheer BPM voor iedereen toegankelijk. Tijdens ARIS ProcessDay zullen Sven Roeleven en ik in vogelvlucht langs de innovaties binnen het ARIS-platform lopen en doen we een rondje langs de velden voor een indruk van de klantsuccessen het afgelopen jaar.

Alvast een tipje van de sluier van de innovaties:

ARIS Community is een interactief communicatieplatform voor het voeren van discussies, het stellen van supportvragen, het delen van content en het volgen van online training. Met inmiddels meer dan 20.000 deelnemers is er een schat aan kennis en ervaring voorhanden.

ARIS Express is een gratis modelleertool voor mensen die willen kennismaken met BPM en incidentele gebruikers van ARIS. ARIS Express combineert de eenvoud van een tekentool met de kracht van een modelleertool. ARIS Express biedt uitwisselingsmogelijkheden met de uitgebreide versies van de producten van het ARIS-platform.

ARIS MashZone is een interactieve rapportageomgeving waarin gebruikers zelf dashboards kunnen samenstellen zonder programmeerkennis. In lijn met web 2.0 kunnen gebruikers diverse interne en externe gegevensbronnen met elkaar combineren om hun eigen gepersonaliseerde webportaal te maken.

Wilt u zelf de mogelijkheden van deze en andere innovaties gedemonstreerd zien? Van gedachten wisselen met onze experts? Of ervaringen uitwisselen met andere klanten? Ik verwelkom u graag op donderdag 28 januari in Hotel Den Haag.

Featured achievement

Rookie
Say hello to the ARIS Community! Personalize your community experience by following forums or tags, liking a post or uploading a profile picture.
Recent Unlocks
  • SS
  • MZ
  • Profile picture for user kbiront
  • Profile picture for user Tony Iliev
  • Profile picture for user amandeep.7.singh
  • PacMan

Leaderboard

|
icon-arrow-down icon-arrow-cerulean-left icon-arrow-cerulean-right icon-arrow-down icon-arrow-left icon-arrow-right icon-arrow icon-back icon-close icon-comments icon-correct-answer icon-tick icon-download icon-facebook icon-flag icon-google-plus icon-hamburger icon-in icon-info icon-instagram icon-login-true icon-login icon-mail-notification icon-mail icon-mortarboard icon-newsletter icon-notification icon-pinterest icon-plus icon-rss icon-search icon-share icon-shield icon-snapchat icon-star icon-tutorials icon-twitter icon-universities icon-videos icon-views icon-whatsapp icon-xing icon-youtube icon-jobs icon-heart icon-heart2 aris-express bpm-glossary help-intro help-design Process_Mining_Icon help-publishing help-administration help-dashboarding help-archive help-risk icon-knowledge icon-question icon-events icon-message icon-more icon-pencil forum-icon icon-lock